KOD  CYBERWEEK30  OBNIŻA CENĘ O 30%
PolskiAngielski
Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100%Klientów poleca nasz sklep
5,0Średnia ocena, Ilość opinii 124
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: f...i
  • Data napisania recenzji: 02-12-2021
Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: t...1
  • Data napisania recenzji: 01-12-2021
Super sprzedawca gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: h...r
  • Data napisania recenzji: 01-12-2021
Świetny sklep, kapitalne okulary, wrócę tutaj na pewno.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: v...b
  • Data napisania recenzji: 28-11-2021
Bardzo szybka realizacja zamówienia a okulary piękne, zgodne ze zdjęciami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: r...4
  • Data napisania recenzji: 27-11-2021
wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: C...7
  • Data napisania recenzji: 24-11-2021
Szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem aukcji, polecam Sprzedawcę kolejny raz :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: S...5
  • Data napisania recenzji: 17-11-2021
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: C...0
  • Data napisania recenzji: 14-11-2021
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: a..._
  • Data napisania recenzji: 08-11-2021
Oczywiście wszystko OK. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: p...o
  • Data napisania recenzji: 07-11-2021
wszystko zgodnie z opisem, porządnie zapakowane z doskonały kontakt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: a...a
  • Data napisania recenzji: 07-11-2021
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: m...Z
  • Data napisania recenzji: 06-11-2021
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Okulary pasują idealnie:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: a...r
  • Data napisania recenzji: 06-11-2021
1. Szybka i sprawna dostawa. 2. Towar dotarł w dobrym stanie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Z...5
  • Data napisania recenzji: 04-11-2021
Transakcja na najwyższym poziomie. Polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: y...h
  • Data napisania recenzji: 01-11-2021
To mój kolejny zakup tutaj.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: l...1
  • Data napisania recenzji: 31-10-2021
Super szybka wysyłka, okulary zgodne z opisem, bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: u...n
  • Data napisania recenzji: 29-10-2021
Wszystko w porządku. Towar warty swojej ceny. Dobrze zapakowany i spoko etui. Wrażenia z jazdy nocą na plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: b...2
  • Data napisania recenzji: 25-10-2021
Okularki super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: C...2
  • Data napisania recenzji: 24-10-2021
szybka reakcja, dobrze zapakowane
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: D...2
  • Data napisania recenzji: 21-10-2021
W rzeczywistości jeszcze lepiej się prezentują.Wszystko zgodne z opisem.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: j...4
  • Data napisania recenzji: 19-10-2021
Polecam, szybko i sprawnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: s...8
  • Data napisania recenzji: 18-10-2021
Okulary piękne wykonanie materiał wygląd super niestety okazały się za małe rozstawienie nosków, zwracam z przykrością.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: m...m
  • Data napisania recenzji: 11-10-2021
Profesjonalne Podejście Do Aukcji ! Dziękuje Za Udaną Transakcje ! Pozdrawiam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: s...2
  • Data napisania recenzji: 06-10-2021
TOWAR WYSOKIEJ JAKOŚCI, ZGODNY Z OPISEM. POLECAM NA PRZYSZŁOŚĆ !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: j...2
  • Data napisania recenzji: 28-09-2021
Zdecydowanie polecam, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: b...e
  • Data napisania recenzji: 28-09-2021
BARDZO SZCEGOLNIE POLECAM TOTALNY PROFESJONALIZM. polecam POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: s...9
  • Data napisania recenzji: 28-09-2021
Okulary piękne. Sprzedawca super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: C...8
  • Data napisania recenzji: 26-09-2021
Okulary są czadowe i pasują idealnie do mojego owalu twarzy i koloru włosów :D polecam, bo są też zapakowane w pięknym i eleganckim etui :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: C...3
  • Data napisania recenzji: 22-09-2021
super okulary , sprawdzają się idealnie do jazdy , są z polaryzacja , szybki i łatwy kontakt . polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: j...0
  • Data napisania recenzji: 22-09-2021
Polecam gorąco !!! Bardzo szybka i bezproblemowa transakcja !!! Towar 100% jakości i zgodności z opisem !!! 100% POZYTYW !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

sklep z okularami
adres e-mail   kontakt@binkle.pl
adres e-mail   +48 574 737 308
adres e-mail   8:00 - 18:00
    W ofercie sklepu BINKLE  znajdują się okulary przeciwsłoneczne, okulary antyreflekstyjne, okulary dla kierowców oraz akcesoria do okularów. Realizując zamówienia zapewniamy:

    sklep binkle   szybką i pewną realizację Zamówień
    sklep binkle   skuteczne zabezpieczenie przesyłek
    sklep binkle   kompleksową obsługę posrzedażową
    Paczkomaty Inpost
    Kurier DPD
    Kurier Inpost
    W sklepie BINKLE można wybrać różne formy wysyłki. Zakupy możemy wysłać do Paczkomatu Inpost oraz dostarczyć za pośrednictwem firm kurierskich DPD oraz Inpost Kurier.
    płatności payu
    Zamówienia złożone w sklepie BINKLE można wygodnie opłacić za pomocą płatności online obsługiwanych przez PayU. Płatność jest natychmiastowa i umożliwia najszybszą realizację zamówień. Każde zamówienie można opłacić również tradycyjnym przelewem bezpośrednio na konto.
      Grafika w stopce - PayUGrafika w stopce - blikGrafika w stopce - visaGrafika w stopce - mastercard 2Grafika w stopce - sslGrafika w stopce - allegroGrafika w stopce - inpostGrafika w stopce - dpdGrafika w stopce - inpost kurier
      USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
      Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
      Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
      Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
      Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
      ZATWIERDZAM
      Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
      USTAWIENIA
      ZGADZAM SIĘ